TEMPO – Tehnologie-Eficienta-Modernitate-Productivitate-Ocupare

Descrierea proiectului

TEMPO – Tehnologie-Eficienta-Modernitate-Productivitate-Ocupare

„Proiect co-finanţat din Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020”

Informatii complete la: http://tempo.bemolcapital.ro/

Obiectivul general

  CRESTEREA GRADULUI DE OCUPARE, FACILITAREA ACCESULUI PE PIATA MUNCII SI DEZVOLTAREA SPIRITULUI ANTREPRENORIAL PENTRU 450 PERSOANE PRIN FURNIZAREA UNOR MASURI INTEGRATE DE ANTREPRENORIAT, ORIENTATE PE CRESTEREA MOBILITATII SI A GRADULUI DE OCUPARE A PERSOANELOR SOMERE, INACTIVE, INCLUSIV A INFIINTARII SI DEZVOLTARII UNOR ACTIVITATI INDEPENDENTE NON-AGRICOLE IN SCOPUL CREARII DE NOI LOCURI DE MUNCA DURABILE IN ZONELE URBANE DIN REGIUNEA DE IMPLEMENTARE SUD-MUNTENIA.

  Obiective specifice

 • OS1 Dezvoltarea initiativelor antreprenoriale in Regiunea Sud-Muntenia, prin organizarea unei campanii de informare , a unui program de formare antreprenoriala în cele 7 judete ale regiunii pentru minim 450 de participanþi si dezvoltarea a minim 450 planuri viabile de afaceri si prin crearea unui centru regional de dezvoltare a IMM.
 • OS2 Consolidarea abilitatilor manageriale si competentelor antreprenoriale prin participarea la stagii de practica si oferirea unor servicii de consiliere, mentorat si consultanta pentru un numar de 54 de antreprenori.
 • OS3 Cresterea numarului de intreprinderi noi infiintate in Regiunea Sud Muntenia prin acordarea de microgranturi in vederea infiintarii si dezvoltarii a 54 de IMM-uri cu profil non-agricol, in mediul urban.
 • OS4 Cresterea ocuparii fortei de munca în Regiunea Sud Muntenia prin crearea a 108 noi locuri de munca.
 • O51 Cresterea constientizarii si promovarea atitudinii pozitive fata de cultura antreprenoriala prin organizarea unei campanii de informare cu privire la oportunitatile oferite in cadrul proiectului si adresate persoanelor somere, inactive si persoanelor care au un loc de munca si doresc înfiinteze o afacere în scopul crearii de noi locuri de munca in zonele urbane din regiunea Sud Muntenia, prin crearea unui centru de dezvoltare a IMM precum si prin organizarea a 3 conferinte regionale de sustinere a antreprenoriatului.

  Grupul Tinta

  Grupul-tinta (GT) vizat cuprinde 450 persoane fizice, cu resedinta sau domiciliul in mediul rural sau urban in regiunea de implementare a proiectului Sus-Muntenia si care intentioneaza sa infiinteze o afacere non-agricola in mediul urban intr-unul din cele 7 judete componente ale regiunii, respectiv Arges, Calarasi, Dambovita, Giurgiu, Ialomita, Prahova si Teleorman, carora le sunt adresate actiuni complexe si integrate in vederea asigurarii unei sustenabilitati a interventiei. Fac exceptie tinerii cu vârsta între 16 – 24 ani care nu urmează nici o formă de învăţământ şi nici nu au un loc de muncă. In cadrul proiectului exista trei categorii de beneficiari, respectiv 90 de someri inregistrati si neinregistrati, 180 de persoane inactive pe piata muncii si 180 de persoane care au un loc de munca dar doresc sa infiinteze o afacere in scopul crearii de noi locuri de munca. Cele 450 persoane vor intra in proiect prin Selectie si recrutare si vor participa la programul de formare antreprenoriala (minim 20 persoane din fiecare judet.

  Formular de intentie pentru inscriere

  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdEmrJ7VhL7nQeM8dHkRoPXhZoswvxPmaMYCbLmkvwcsg0dOg/viewform

  Va rugam sa copiati linkul intr-o fereastra noua.

  Prin completarea formularului consideram ca sunteti de acord sa fiti contactati pentru a evalua eligibilitatea dvs si pentru a va inscrie in proiect. Cu ocazia primei comunicari veti primi datele de contactact ale persoanei care se va ocupa de dvs.

  Succes!

  Proiectul TEMPO este elaborat în conformitate cu Schema de ajutor de minimis denumită “Romania Start Up Plus”, aferentă Programului Operaţional Capital Uman 2014 – 2020 (POCU 2014 – 2020), Axa prioritară 3: “Locuri de muncă pentru toţi”’, Obiectivul tematic 8: “Promovarea unor locuri de muncă durabile și de calitate și sprijinirea mobilității lucrătorilor”, Prioritatea de investiții 8.iii: “Activități independente, antreprenoriat și înființare de întreprinderi, inclusiv a unor microîntreprinderi și a unor întreprinderi mici și mijlocii inovatoare”, Obiectivul specific 3.7: Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil nonagricol din zona urbană”. Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro Conţinutul acestui material nu reprezinta în mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României. Vizualizare Integrala pentru Descrierea proiectului>

Adds Asociatia pentru Dezvoltare Durabila Slatina
Aleea Independentei nr. 1 Birou 59, Slatina, Judetul Olt, Romania, Telefon / fax : +40.249.416.345
dezvoltare site-uri si pagini web: 1web.ro